ISTERI AKU KALIS CINTA (IAKC)

ISTERI AKU KALIS CINTA (IAKC)
“Saya harap, saya benar-benar kalis cinta. Saya tak mahu mencintai awak. Saya terlalu ingin membenci awak. Andai masa dapat diundur, saya nak perkahwinan ini tak pernah terjadi supaya saya tak akan pernah memberi hati pada awak.”

Terima Kasih kerana menjadi Follower ^_^"


PERHATIAN!
SELAMAT MEMBACA ^_^! TERIMA KASIH KERANA MELAWAT p/s:kejujuran pembaca untuk tidak menciplak dan copy karya saya adalah amat2 dihargai... kejujuran pembaca untuk tidak menciplak dan copy karya saya adalah amat2 dihargai...



Sunday, March 30, 2014

Majlis Sambutan Ulangtahun LNP dan Sesi Tanda Tangan IAKC

Assalamualaikum. Tak sempat nak menulis panjang. Biar la gambar yang berbicara. ;)
Sudahkah anda mendapatkan IAKC di pasaran? Selamat membaca dan moga terhibur. 
Sebarang kriktikan pembaca yang bijak dan pandangan bernas amat dialu-alukan. Boleh pm fb Mawar Kamila atau emailkan ke mawarkamila@yahoo.com.my
Nak review novel pun dialu-alukan dengan senang hati. Terima kasih kepada semua pembaca yang banyak menyokong karya penulisan Mawar Kamila. Moga anda terus dirahmati Allah. Amin...
Doakan kejayaan Mawar Kamila ye... ^_^"


bersama pembaca dan 2 penulis senior yang matang dan muda. anda pasti kenal mereka kan?


sebelah kanan yang bulat tu... badge magnet IAKC ^_^"

kaki-kaki novel yang memeriahkan pejabat LNP ^_^" mereka the best lah!
depan sekali tu akak Nor Azlin. Puan editor kesayangan yang telah mencantikkan muka surat IAKC! terima kasih akak2 semua... ^_^"
happy birthday LNP ^_^" di sini... imaginasiku direalisasikan...

TERIMA KASIH KEPADA SEMUA PEMBACA IAKC! May ALLAH bless u all. Amin...


Thursday, March 27, 2014

Video PROMO ISTERI AKU KALIS CINTA

Jom tengok video promo IAKC... ^_^" lagu Jodoh Pasti Bertemu nyanyian Afgan. ^_^"


video


ISTERI AKU KASLI CINTA!!! Kedai Buku?

Assalamualaikum...
Huhuuu... sesuatu yang mengundang jeles bila writer tak sempat pegang pun lagi buku sendiri!  ^_^"
IAKC dah berada di pasaran. Seorang rakan fb dah upload picture IAKC di sebuah kedai buku di jalan TAR. ^_^" Siapa dah terjah IAKC dulu sebelum Mawar Kamila? ^_^"






Monday, March 24, 2014

GIFT IAKC yang KO~~RE~~YA~~

Sejak akhir ini, blog Tinta Mawar Kamila terabai. huhuuu...
Buat pembaca IAKC yang berminat untuk beli IAKC dengan Mawar Kamila, boleh pm Page_Mawar Kamila.

Ada free gift Ko~~re~~ya~~ menanti anda! ^_^" Zahil&Diya



Saturday, March 15, 2014

ORDER IAKC


PENGUMUMAN
Assalammualaikum...

Kepada sesiapa yang nak order ISTERI AKU KALIS CINTA bertanda tangan Mawar Kamila , bolehlah pm Page Mawar_Kamila (hanya di Page-Mawar Kamila saja)
Order adalah TERHAD!

1) Harga novel IAKC : RM25 TAK TERMASUK KOS POS (RM7 semenanjung / RM9 Sabah Sarawak)

2) PM order di Page_Mawar Kamila sebaik saja TARIKH ORDER dimaklumkan.

4) Detail yang diperlukan :
a) Bukti Bayaran
b) Nama Penuh
c) Alamat.
d) Nombor Telefon
5) Gift : Tanda tangan penulis + magnetic card IAKC.

Terima Kasih. MOhon bersabar selepas membuat order. 

 


Friday, March 14, 2014

ISTERI AKU KALIS CINTA TERBITAN MAC 2014


COVER ISTERI AKU KALIS CINTA


Sinopsis Belakang Isteri Aku Kalis Cinta

Novel keluaran Mac 2014
Tajuk: Isteri Aku Kalis Cinta
penulis : Mawar Kamila

“Saya harap, saya benar-benar kalis cinta. Saya tak mahu mencintai awak.
Saya terlalu ingin membenci awak. Andai masa dapat diundur, saya nak perkahwinan ini tak pernah terjadi supaya saya tak akan pernah memberi hati pada awak.” ~ Diya.
Pada Diya, Zahil hadir mengubat luka silamnya kemudian merobek pula luka yang lebih dalam. Maaf? Diya memilih, tidak!

Hancur luluh hati Zahil Hariz apabila bahagia yang mereka bina musnah kerana kedegilan Diya. Zahil tiada upaya untuk mengubah masa silam Diya sebagaimana dia tidak berdaya mengubah hubungan cinta mereka yang cukup
rumit. Kemunculan watak Zakuan, Syamil, Tina dan Nadya menambah konflik sedia ada.

“Allah memberikan kita dua kaki untuk berjalan, dua tangan untuk memegang, dua telinga untuk mendengar dan dua mata untuk melihat. Tetapi mengapa Allah hanya anugerahkan sekeping hati pada kita? Kerana Allah telah berikan sekeping lagi hati pada seseorang untuk kita mencarinya. Dan awak, Adelia Dayana adalah cinta saya.” ~ Zahil.

Memberi kasih pada yang tidak mahu menghargai, sakitnya bagaikan patah hati. Hakikatnya, Zahil tak pernah meragui hati Diya. Namun apabila ada insan lain yang mampu buat Diya mengukir senyum, Zahil beralah dengan memberi hak
kepada Diya untuk membuat pilihan.
Penceraian atau kemaafan? Apakah pilihan Diya?

‘Isteri Aku Kalis Cinta’ merungkai penghujung sebuah dendam
dan penantian.

*Order masih belum dibuka lagi. Pihak penerbit LNP akan beritahu kelak. ^_^"



Wednesday, March 5, 2014

Apa kata mereka? IAKC MAC 2014!!!

Mawar Kamila berdebar-debar menanti terbitnya IAKC. Terima kasih kepada semua rakan-rakan pembaca yang menyokong karya IAKC ini.
Mawar nak kongsikan maklumbalas daripada pembaca-pembaca IAKC yang diambil dari facebook.
^_^" Apa kata mereka selepas membaca IAKC?

IAKC masuk dalam mimpi Puan Editor!


Apa kata pembaca?



Mawar diUGUT dengan cubitan 360 darjah! ^_^"


^_^" Terima kasih kepada semua pembaca-pembaca IAKC sama ada di blog TMK mahupun di p2u...