ISTERI AKU KALIS CINTA (IAKC)

ISTERI AKU KALIS CINTA (IAKC)
“Saya harap, saya benar-benar kalis cinta. Saya tak mahu mencintai awak. Saya terlalu ingin membenci awak. Andai masa dapat diundur, saya nak perkahwinan ini tak pernah terjadi supaya saya tak akan pernah memberi hati pada awak.”

Terima Kasih kerana menjadi Follower ^_^"


PERHATIAN!
SELAMAT MEMBACA ^_^! TERIMA KASIH KERANA MELAWAT p/s:kejujuran pembaca untuk tidak menciplak dan copy karya saya adalah amat2 dihargai... kejujuran pembaca untuk tidak menciplak dan copy karya saya adalah amat2 dihargai...Tuesday, June 9, 2015

Assalamualaikum... ^__^
Sudah lama mila tak menulis di blog. Rasanya sejak habiskan diploma, memang sudah makin jauh dengan dunia blog. Sejak masuk kursus 6 bulan di Giatmara dan sejak-sejak terjun dunia kitchen... Kelaut semua.

Hem... merenung blog ini, terasa bezanya dulu dan sekarang. Manuskrip Isteri Gantian tak lulus penilaian terbitan. Mila tersenyum je. Belum ada rezeki dan sangat gembira untuk rombak semula. Semoga dapat baiki dengan lebih baik.

Dunia kitchen mendidik kesabaran. Segala yang dilakukan perlukan kesabaran. Nampaknya lepas ni...cite dari kitchen la pula. ^_^!


No comments:

Post a Comment

terima kasih kerana membaca karya Mawar Kamila ^_^!
komen anda amat dihargai.