ISTERI AKU KALIS CINTA (IAKC)

ISTERI AKU KALIS CINTA (IAKC)
“Saya harap, saya benar-benar kalis cinta. Saya tak mahu mencintai awak. Saya terlalu ingin membenci awak. Andai masa dapat diundur, saya nak perkahwinan ini tak pernah terjadi supaya saya tak akan pernah memberi hati pada awak.”

Terima Kasih kerana menjadi Follower ^_^"


PERHATIAN!
SELAMAT MEMBACA ^_^! TERIMA KASIH KERANA MELAWAT p/s:kejujuran pembaca untuk tidak menciplak dan copy karya saya adalah amat2 dihargai... kejujuran pembaca untuk tidak menciplak dan copy karya saya adalah amat2 dihargai...



Tuesday, June 23, 2015

Antologi SERAM!

Lama tak update blog... ^___^ Masih adakah yang sudi singgah. =)
Kali ini MK cuba kembangkan sayap dalam penulisan genre seram. Berkolobrasi dengan rakan-rakan penulis lain... Kami berusaha menghasilkan Antologi Seram... =)





Sebuah buku.
20 kisah.
20 penulis.
Titik permulaan kepada sesuatu yang bakal menggegarkan minda.
Awak,
Dalam dunia ni bukan ada manusia je...
Tau?

Macam mana? Nantikan terbitannya ye... ^_^
 

3 comments:

  1. karya2 mawar kamila emang sangat mantap dan sangat menarik..
    saya suka dengan karya2 ini..
    makasih banyak ya bos, karena sudah mau berbagi info..

    ReplyDelete
  2. Perkenalkan, saya dari tim kumpulbagi. Saya ingin tau, apakah kiranya anda berencana untuk mengoleksi files menggunakan hosting yang baru?
    Jika ya, silahkan kunjungi website ini www.kumpulbagi.com untuk info selengkapnya.

    Di sana anda bisa dengan bebas share dan mendowload foto-foto keluarga dan trip, music, video, filem dll dalam jumlah dan waktu yang tidak terbatas, setelah registrasi terlebih dahulu. Gratis :)

    ReplyDelete

terima kasih kerana membaca karya Mawar Kamila ^_^!
komen anda amat dihargai.